belépek
belépek
belépek


2010. október 11.
Laci a Megamániában
A késő esti Megasztár talk-show, a Megamánia vendége lesz Gáspár Laci hétfőn 23 órától!
2010. október 08.
Három év szünet után Gáspár Laci hamarosan új albummal jelentkezik
Hamarosan elkészül Gáspár Laci új lemeze, folyamatosan zajlanak a stúdiómunkák, addig is az egyik különleges hangulatú felvétel előkészületeibe nyerhettek bepillantást a videoblogban, melyben Laci barátaival együtt készül felénekelni a lemez egyik dalának vokálját! Hogy miért került sor az alkalmi gospel csapat közreműködésére a lemezen: kiderül a videóból!

2010. szeptember 26.
Story TV ma este
Ma este 21 órakor a Story TV Esti Sztori című műsorában Ómolnár Miklós beszélget Gáspár Lacival.
2010. szeptember 21.
Valóra válnak Laci rajzai!
Gáspár Laci egy gyerekeknek szervezett rajzversenyen mesélt a TV2 riporterének arról, hogy gyermekkorában szívesen rajzolta le álmait, amik a későbbiekben rendre meg is valósultak.


 
2010. szeptember 17.
Gáspár Laci és Reni babát várnak!
Gáspár Laci felesége, Renáta már a negyedik hónapban jár! A  pár a Story magazinban mesélt a babavárás izgalmairól, a TV2 Aktív című műsorában pedig exkluzív felvételeket lehet látni az első, megörökített ultrahangos vizsgálatról! Gratulálunk Reninek és Lacinak!

http://www.storyonline.hu/hirek/gaspar_laci/27271/
2010. szeptember 11.
Fergeteges koncert a Feneketlen-tónál szeptember 12-én
2010. szeptember 12., Budapest, XI. kerület, Feneketlen-tó, Nagyszínpad

A kétnapos újbudai fesztivál keretében a magyar zenei élet rangos előadói is fellépnek a Feneketlen-tó mellett felállított nagyszínpadon 2010. szeptember 12-én, vasárnap. A fellépések 16 órától késő estig tartanak. A népszerű előadók fellépésük után egy dal erejéig együtt is színpadra állnak 21 órakor, amikor közösen eléneklik a rádiókból már jól ismert, Ha zene szól című Viva Comet slágert. Fellépők: Anti Fitness Club, Brasch Bence, Gáspár Laci, a Groovehouse, L.L.Junior, Lola, Puskás Peti, SP.
2010. szeptember 06.
Olvassunk együtt Gáspár Lacival!
Szeptemberben újra indult az Olvassunk együtt! 2010 programsorozat, első állomásként közös olvasásra és könyvgyűjtésre vártak a szervezők minden érdeklődőt vasárnap az ARC plakátkiállítás helyszínére Budapesten. Közismert személyiségek olvastak fel a helyszínen az odalátogató gyerekeknek, köztük Gáspár Laci is, aki kislányával, Mirikével érkezett és kislánya saját meséjét olvasta fel.

A kampány és programsorozat célja, hogy ösztönözze és elősegítse az elszegényedett családok, gyerekek és szülők rendszeres olvasását. A plakátkiállítás teljes ideje alatt is gyűjtik a szervezők a könyveket, hogy minél többet adományozhassanak az iskoláknak és a gyerekeknek. A szervezők ezért arra kérik a látogatókat, vigyenek magukkal gyermek- és ifjúsági könyveket, hogy azokat eljuttathassák a rászorulóknak.


2010. szeptember 01.
Laci feleségül vette szerelmét, Renátát!
Gratulálunk a párnak!

2010. július 28.
Nők Lapja Cafe exkluzív interjú Lacival
Néhány éve lezajlott válását és annak fogadtatását nehezen élte meg, de már köszöni, jól van. Most boldog, mert az egész nyarat a kislányával töltheti, ráadásul nemrégiben a régóta dédelgetett szakmai álmai is valóra váltak.

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20100810/gaspar_laci_a_kislanyom_a_mindenem/
2010. július 22.
Fülledt, forró nyár - klip
2010. július 16.
Gáspár Laci leforgatta új klipjét
Hamarosan már látható Gáspár Laci új klipje, melyet a Fülledt, forró nyár című slágeréhez forgattak a napokban! A klip rendezője a már rendezőként is bizonyított Éder SP Krisztián. A klip női főszereplője a gyönyörű modell, Debreczeni Zita. A forró nyári szerelmi történet helyszínéül a stáb egy exkluzív szállodát választott, a napfényes jeleneteket az egész városra táruló luxushotel tetőteraszán forgatták.
A klip érdekessége, hogy egy jelenetben helyet kapott Gáspár Laci rajongói közül egy hölgyeknek szóló magazin és internetes portál által kiválogatott két fiatal lány is, akik Zita barátnőiként tűnnek fel a klipben.
A forró jelenetekben is bővelkedő klip hamarosan már látható!
 
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/egymasba-szeret-debreczeni-zita-es-gaspar-laci-2023156/

2010. július 02.
Gáspár Laci több százezer ember előtt énekelhette el új slágerét
Június 26-án az  56-osok terén ismét megrendezésre került az ország legnagyobb ingyenes koncertje! Több százezer ember előtt léptek fel az idei sztárvendég, Rod Stewart előtt a Megasztárok. Tóth Gabi, Oláh Ibolya, Király Viktor, Molnár Ferenc Caramel és Gáspár Laci a korábbi Kapcsolat koncerten fellépő világsztárok legendás dalaival álltak színpadra. Gáspár Laci először énekelhette el nagyközönség előtt új, Fülledt, forró nyár című slágerét is!

© Mistral Music | Fotó: Arteriadesign | Design & Development: Thunder Studio