belépek
belépek
belépek


2009. szeptember 11.
Magyar Dal Napja
09.13-án 15:30-tól, a BNV-n (Hungexpo) Laci is fellép a Magyar Dal Napja elnevezésű rendezvénysorozat alkalmából! Gyertek minél többen!
2009. szeptember 07.
Gáspár Laci ma a Fókuszban!
A múlthét péntekre kiírt Fókusz riport végül a ma (09.07.) esti adásban lesz látható! Nézzétek!
2009. szeptember 04.
Fókusz interjú Lacival
A ma esti (09.05.) Fókuszban interjút láthattok Lacival, amelyben párjáról, új otthonukról és a legújabb klipjéről hallhattok érdekességeket.
2009. augusztus 18.
Statiszták jelentkezését várjuk!
Laci a következő klipjét Siófokon, augusztus 24-én forgatja. A felvételekhez statisztákat keresünk, akiktől egy teljes alakos fotót kérnénk, illetve az önálló utazás megoldását.

Jelentkezni augusztus 21-ig, a kiss.aniko@goldrecord.hu címen lehet. A kiválasztottak részére szombaton elküldjük a visszajelzést.
2009. július 20.
Gáspár Laci a Rise FM-en
Július 22-én, szerdán 8 és 10 óra között Laci a RiseFM (Budapest 88.1, Balaton 98.9) vendége lesz. Hallgassátok a műsort!
2009. július 17.
Laci a Cool TV-ben
Figyeljétek a Cool TV hétfői műsorát, mert 13.20-tól Laci lesz a vendég!
2009. július 16.
RTL Reggeli holnap
Laci holnap vendégként szerepel az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol a kislányával közös nyaralásáról, a Müpában megrendezett nagysikerű gospel koncertjéről, illetve a szakmai terveiről is mesél. 
2009. június 25.
Hatalmas siker a Müpában
Laci nemrégiben teltházas koncertet tartott a Művészetek Palotája Fesztivál Színházában. Az énekest ezúttal a gospel műfaj kedvelői is a szívükbe zárhatták, hiszen több tradicionális gospel dalt is előadott, amit vastapssal jutalmazott a közönség. Laci olyan népszerű zenészek, énekesek közreműködésével lépett a Müpa színpadára, mint Emilio, Bársony Bálint, a Megasztár negyedik szériájából ismert Nagy Laci, a Bolyki Brothers, illetve a Golgota gospel kórus.


fotó: Müpa – Csibi Szilvia
2009. május 25.
VIVA Comet 2009
Természetesen Laci is részt vett a 2009-es VIVA Cometen, igaz,  kivételesen nem a jelöltek körében várta a díjazottak kihirdetését. Panaszra azonban így sem volt oka, hiszen két hölgykísérője is akadt. Laci a kedvesével, Renivel és a stylistjával, Nicolette Giulianival érkezett a rendezvényre. Reméljük, jövőre már azért izgulhatunk, hogy Laci megnyeri-e a harmadik Comet-gömbjét!

2008. július 01.
Gáspár Laci 2009 június 22-én fellép a Művészetek palotájában
2004-ben fantasztikus karrier indult útjára: Gáspár Laci "Az év férfihangja" lett. Azóta számtalan fellépésen, koncerten, négy nagylemezen és egész sor videoklipen van túl, s a Madách Színházban Andrew Lloyd Webber József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicaljének Fáraó szerepét is eljátszotta, elénekelte. Az eltelt öt évben megismerhettük zenei sokoldalúságát és sokszínűségét, ő pedig szinte minden segítőjének és közreműködőjének köszönetet tudott már mondani. A számára a legfontosabb köszönet azonban mindeddig elmaradt.
 Mostani fellépését éppen ezért köszönetnyilvánításnak szánja. Annak ad vele hálát, aki mindig is segítette, támogatta az életében és a munkájában: Istennek. A koncerten, amelynek egyik különlegességét a közreműködő gospelkórus adja, új köntösbe öltöztetve szólalnak majd meg Laci eddigi slágerei, mellettük pedig néhány nagy klasszikus feldolgozás is elhangzik.
Figyelem!

Minden jegy elkelt!
1
2
3
4
5
6
7
© Mistral Music | Fotó: Arteriadesign | Design & Development: Thunder Studio